Facilitair dienstverlener sinds 1967

info@garantschoonmaakdiensten.nl
Goudsmidstraat 14, 's-Hertogenbosch

Uw specialist in

Glasbewassing

Schone ruiten geven uw pand een goede, representatieve uitstraling

Hier begon het in 1967 allemaal mee. Garant Schoonmaakdiensten heeft de roots liggen in het wassen van ramen. Dagelijks zijn onze glazenwassers in de weer om ramen van kantoren en bedrijfspanden te wassen. Schone ruiten vormen een belangrijk onderdeel van de uitstraling en imago van uw organisatie.

Naast het feit dat schone ruiten een representatieve functie hebben, zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat kozijnen en houtwerk van goede kwaliteit blijven. Zo haal je het optimale uit je schilderwerk en zijn chemische producten nauwelijks nodig. Beter voor uw ruiten en het milieu!

  Traditionele glasbewassing
De ruiten worden handmatig gewassen met behulp van trappen en/of ladders.

  Telescoopsteelbewassing
Indien trappen en/of ladders niet meer toereikend zijn, worden ruiten vanaf de grond gewassen met een telescoopsteel. Het water wordt ontdaan van mineralen en kalk en er wordt zout aan toegevoegd. Hierdoor ontstaat er een streeploos resultaat.

  Gebruik van gevelinstallaties en hoogwerkers
Onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste diploma’s om gevelinstallaties of hoogwerkers te gebruiken.

  Frequentie
De frequentie van glasbewassing is afhankelijk van verschillende factoren. De locatie van het pand speelt hierbij een grote rol. Een gebouw aan de snelweg of omgeven door bebossing heeft meer onderhoud nodig dan een gebouw op een bedrijventerrein. We brengen een advies uit op basis van de ligging van het pand en uw wensen.

glasbewassing
glasbewassing

Wilt u meer informatie?