Facilitair dienstverlener sinds 1967

info@garantschoonmaakdiensten.nl
Goudsmidstraat 14, 's-Hertogenbosch

Uw specialist in

Vloerrenovatie

De beste bescherming voor uw vloer

Linoleum, PVC en gietvloeren zijn sterk en hebben een lange levensduur, mits ze goed worden onderhouden. Gebruikssporen die niet te verwijderen zijn met onderhoud, wijzen vaak op slijtage van de toplaag. Dit betekent niet dat de vloer is afgeschreven. Wij renoveren uw vloer zodat hij er weer als nieuw uit ziet en jarenlang mee kan.

Er zijn verschillende afwerkingen, variërend van glanzend tot mat. Deze renovatie is niet te vergelijken met het ‘in de was zetten van vloeren’. De meeste wassen en polymeren in de markt zijn erg onderhevig aan slijtage en hebben (afhankelijk van de gebruiksintensiteit) binnen korte tijd weer een doffe of versleten uitstraling.

Onze vloerrenovatie brengt een nieuwe toplaag aan die zo’n 5 tot 6 keer langer meegaat dan de meeste wassen en polymeren. Als de coating na verloop van tijd in kwaliteit afneemt, werken wij plaatselijk bij. Nooit meer een versleten vloer dus!

Onze vloerrenovatie is ook prima toe te passen op nieuw geïnstalleerde en/of zwaarbelaste linoleum, pvc of gietvloeren. Dit vergemakkelijkt het onderhoud en zorgt ervoor dat de vloer altijd in topconditie is.

  Metamorfose van uw vloer
Garant Schoonmaakdiensten geeft uw vloer een complete make-over. Dit doen we door een nieuwe kleurcoating aan te brengen in 1 a 2 werkdagen. Uw vloer hoeft niet verwijderd te worden: een minimale onderbreking met een maximale metamorfose dus!

Belangrijk hierbij is dat de vloer in goede staat is. Scheuren of kapotte lasnaden moeten eerst gerepareerd worden voordat de kleurcoating kan worden aangebracht.

  Dezelfde dag in gebruik
Een vloer behandelen vraagt vaak veel tijd en dat heeft invloed op de werkzaamheden. Als een ruimte niet lang buiten gebruik kan zijn, brengen we een coating aan die door gebruik van UV-licht direct uithardt. De vloer is hierdoor direct belastbaar en kan meteen in gebruik worden genomen. Voor behandelruimtes bij bijvoorbeeld huisartsen, tandheelkunde of in ziekenhuizen is dit een perfecte methode om de overlast tot een minimum te beperken.

vloeronderhoud
vloeronderhoud

Wilt u meer informatie?