Facilitair dienstverlener sinds 1967

info@garantschoonmaakdiensten.nl
Goudsmidstraat 14, 's-Hertogenbosch

Maak kennis met

Garant
Schoonmaakdiensten

Over Garant

Garant Schoonmaakdiensten is een familiebedrijf en sinds 1967 actief in ’s-Hertogenbosch en omstreken.

Met Garant Schoonmaakdiensten als partner kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een professionele en milieuverantwoorde partner. U heeft één aanspreekpunt voor alle schoonmaakdiensten, variërend van glasbewassing tot vloerrenovatie. Een overzicht van alle werkzaamheden vindt u hier.

schoonmaakonderhoud

 Eerste kennismaking
Bij de eerste kennismaking verkennen we wat uw wensen en behoeften zijn. Op basis daarvan stellen wij een pakket met werkzaamheden voor u op waarmee we aan uw eisen voldoen. We kunnen snel bijsturen indien blijkt dat het voorgestelde pakket niet (meer) voldoet of overcompleet is. Uw wensen staan centraal.

 Directe communicatie
We zijn graag het verlengstuk van uw facilitair manager en extra ogen op de werkvloer om tijdig defecten en storingen aan te geven. U heeft één aanspreekpunt voor al uw schoonmaakdiensten en ontvangt één factuur voor alle afgenomen diensten, wel zo handig.

 Snelle service
We zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar bij calamiteiten. Binnen 1 uur zijn we ter plaatse om u te helpen bij onvoorziene gebeurtenissen als overstromingen, lekkage of inbraak.

 Kwaliteit
We monitoren de kwaliteit op de werkvloer, hierbij wordt er gebruik gemaakt van het VSR-DKS systeem. Dit systeem geeft eenvoudig en efficiënt inzicht in de kwaliteit van de uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden. Het kwaliteitsniveau wordt zodanig bewaakt dat – ingeval van afwijkingen – er zelfs tijdens het schoonmaken kan worden bijgestuurd.

 Milieubewust
Al onze schoonmaakproducten voldoen aan het EU Ecolabel. Het liefst werken we zonder chemische schoonmaakproducten en gebruiken we microvezeldoeken in combinatie met water. Pas als er sprake is van intensieve vervuiling door bijvoorbeeld veelvuldig gebruik, passen we chemische producten toe.